BLIV FRIVILLIG

MULIGHED FOR ET AKTIVT SENIORLIV

Som frivillig kommer du til at opleve og arbejde sammen med andre engagerede og dygtige frivillige, som netop i 2020 har oplevet en formidabel succes med mange spændende oplevelser. Alle frivillige – og deres ægtefæller – får del i de fællesoplevelser, som arrangeres for museets frivillige.

Alle kan bidrage med et eller andet – uanset om det er som museumsvært, havepilot, it-kyndig, korrekturlæser, rundviser og fortæller skoleklasser (også gerne på tysk), altmuligmand/-kvinde, rengøring, arkivhjælp, renskrift af gamle dokumenter, udarbejdelse af små skiftende billedpræsentationer (PowerPoint/DVD) af materiale fra arkivet, som ikke egner sig til at blive set i en glasmontre, men bedre opleves på en storskærm – eller andre små praktiske hverdagsarbejdsopgaver på museet.

Vi forventer intet forudgående kendskab til genforeningshistorien, men kun at du har lyst til at bruge din fritid på en god, hyggelig og måde sammen med andre museumsentusiaster, som vil gøre alt for at du skal føle dig “hjemme” i flokken af frivillige og i de mangfoldige spændende opgaver, som venter.

Interesseret? Så send gerne en mail på info@genforeningsmuseet.dk

Håber vi ses.