TAK FOR JERES INDSATS I ÅR

Traditionen tro, var der igen i år arrangeret en udflugt for museumsværter, æresmedlemmer, havelaug, plæneklipperpiloter, museumsvenlige medhjælpere og bestyrelse.
Udflugten var bestyrelsens tak til de mange frivillige ildsj├ªles ul├©nnede indsats p├Ñ museet i 2018.

Vejret var vi spændte på, men når nu alle disse herlige frivillige skulle af sted, så måtte det jo blive godt vejr. Og det blev det!

Uhmm dejlig eftermiddagskaffe
Stent├©jsfigurer i haven
Overalt – figurer i stent├©j
Der lyttes intensivt til guiden men der kigges på bison´er
Sikken udsigt
Flotte dyr
kaffepause med lækkert bagværk fra Honningkagehuset

Kl. pr├ªcis 08:45 k├©rte bussen mod Fyn, hvor vi skulle bes├©ge Europas st├©rste bisonfarm p├Ñ den nordfynske pr├ªrie med traktor og vogn, mens en erfaren guide fortalte om dyrene, deres adf├ªrd og sjove historier fra vores farmens hverdag med de store flotte dyr.
Inden vi k├©rte ud p├Ñ pr├ªrien holdt vi kaffepause med l├ªkkert wienerbr├©d – igen i ├Ñr sponseret af Honningkagehuset i Christiansfeld. (STOR TAK for det Tove og Torben).
Efterf├©lgende gik turen ud til de mange bisonokser. Der var stor sp├©rgelyst og turen foregik i en ├Ñben, overd├ªkket vogn med en imponerende guide og fort├ªller p├Ñ 83 ├Ñr!

Bagefter var det tid til en lækker frokostbuffet på Den grimme Ælling i Odense med rigtig god tid til at nyde alle buffetens lækkerier.

Dagen sluttede i Middelfart hos Freddy Sejer, som siden han blev pensioneret, har lavet de sjoveste stent├©jsfigurer – “Det gr├©nne Folk”, som huserer overalt i hans have. De er br├ªndt ved mere end 1200 grader og kan derfor st├Ñ ude hele ├Ñret. Freddy Sejer er imponeret af menneskers forskellige udseender og spekulerer tit p├Ñ, hvad folk ser, n├Ñr de ser sig selv i spejlet. Figurerne ligner almindelige mennesker – p├Ñ godt og ondt – og foretager sig de samme ting….Da have og k├ªlder med mange figurer var set, var der eftermiddagskaffe. Freddy Sejer havde mobiliseret alle havem├©bler – og sine s├©de b├©rneb├©rn, som serverede de l├ªkreste madder med ost og rullep├©lse.
Kl. 16.30 “landede” vi igen p├Ñ museets parkeringsplads. Godt m├ªtte af den gode mad og dagens mange indtryk.
Fotos: J├©rgen Ibenfeldt