TVEKAMP på museet

I det netop med post udsendte Nyhedsbrev fra Genforenings- og Gr├ªnsemuseet skriver vi bl.a. om en ÔÇØQUIZÔÇØ – og ÔÇØG├åT HVAD DET ER?ÔÇØ-aften p├Ñ museet og p├Ñ Den gamle Gr├ªnsekro i det kommende efter├Ñr for alle interesserede – med Frode Munksgaard som tovholder.

Vi har nu f├Ñet tilsagn fra 4 rigtig muntre ÔÇØkendisserÔÇØ om at stille op til tvekamp om genforeningshistorien i dette “Kanonarrangement” p├Ñ museet og p├Ñ Den gamle Gr├ªnsekro den 24.10.2012 (aften).

Arbejdstitlen p├Ñ arrangementet er indtil videre: BORGMESTERDYST – Haderslev mod Kolding (eller omvendt).

Borgmester J├©rn Pedersen, Kolding og museumsdirekt├©r Poul Dedenroth-Schou, Museet p├Ñ Koldinghus dyster mod borgmester Jens Chr. Gjesing, Haderslev og museumsinspekt├©r Lennart Madsen, Haderslev Museum i en hyggelig og munter dyst (quiz) om Genforeningen – og i et g├ªtteri om effekter fra samme tid. – Altsammen bundet festligt sammen af det kendte TV-ansigt Frode Munksgaard.

Men meget mere herom senere. Dette blot for at vore museumsvenner kan f├Ñ sat et rettidigt – og stort uflytteligt – X i kalenderen – den 24.oktober 2012.

Husk ogs├Ñ indvielsen af museets nye mediebalkon den 10. februar 2012 kl. 16:30 – 17:30. Alle st├©ttemedlemmer og venner af museet er velkomne, som udmeldt tidligere.