• VELLYKKET FOREDRAG – MED EN OVERRASKELSE

Udgivet den 12. november 2015

Aftenens 2 foredragsholdere, sognepræst Lars Christoffersen og myndighedschef i Viborg Kommune Lars Gormsen, som repræsenterede museet, I.C.Christensens hus, i Hee ved Ringkøbing, kom langt omkring i deres foredrag den 11.11. om politikeren og statsmanden I.C. CHRISTENSEN. Foredraget, som var arrangeret af Genforenings- og Grænsemuseet, var besøgt af 46 gæster. Facts og anekdoter flød i aftenens løb i en lind strøm om politikeren I.C.Christensen, som efterlod sig et stort fingeraftryk i danmarkshistorien. Aftenen sluttede med en stor overraskelse, da to af I.C.Christensens oldebørn, brødrene Mads og Lars Hvelplund, som sad blandt tilhørerne, gav sig til kende – og kunne supplere ved at fortælle flere anekdoter om deres berømte oldefar..
    Bente Ibenfeldt akkompagnerede aftenens sange – og Jørgen Ibenfeldt var aftenens fotograf.

Fra venstre mod højre: Lars Christoffersen, Mads og Lars Hvelplund og Lars Gormsen