• Museets hus-pianist: Koncert og ny CD-udgivelse

Udgivet den 11. november 2011

Komponist og pianist Bente Ibenfeldt

Museets ”huspianist”  – som altid så beredvilligt stiller op, når der skal være ledsagemusik til museets arrangementer – Bente Ibenfeldt – har flere gange udgivet egne kompositioner i samarbejde med bl.a. Sønderjyllands Symfoniorkester, militærorkestre mfl. samt udgivet salmer på eget musik- og kunstforlag ”Bimus”.

Nu har hun gjort det igen. Endnu en ny CD – med et anderledes og meget varieret repertoire.

Bente siger: Genren er instrumental underholdning med bl.a. ”Schinkelbein” – en kærlighedserklæring til familiens kat, som blev 19 år. Desuden den flotte ”Gråsten march” og den smukke ”Tiden”, som oprindeligt blev uropført til millennium i Tyrstrup Kirke.

I anledning af CD-udgivelsen giver Bente Ibenfeldt en lille koncert d. 17.11.2011 kl. 11 på Kolding Bibliotek, hvor hun på flygel giver smagsprøver fra den nye CD, sammen med nogle af sine tidligere kompositioner.