• DETTE ER IKKE EN APRILSNAR

Udgivet den 2. april 2018

1. påskedag den 1. april fik Janna Hansen, Kolding sig noget af en overraskelse.
    Efter en hyggelig 75-års fødselsdag og en efterfølgende god nats søvn på Den gamle Grænsekro ville Janna Hansen nemlig sammen med familie og venner besøge Genforenings– og Grænsemuseet. Hun blev dermed gæst nr. 4.000 siden i brugtagning af museets nyeste sal den 4. april 2017. Et flot rundt besøgstal siden da, selvom museet i det år, som er gået siden, har haft lukket i tre og en halv måned p.g.a. ombygning. På billedet ses Janna Hansen få overrakt en lille boggave af museumsvært Frida Jensen.

Da museet lukkede dørene efter 1. påskedag var det samlede besøgstal siden i fjor på 4.016 gæster. Torsdag den 5. april har museet 3 besøgende grupper i løbet af dagen – sluttende med et spændende aftenforedrag af Sven Borrregaard om 2 sønderjyder, som under 1. verdenskrig måtte kæmpe som marinesoldater under tysk flag.