Deutsch
English
 • TVEKAMP på museet

  Udgivet den 24. januar 2012

  I det netop med post udsendte Nyhedsbrev fra Genforenings- og Grænsemuseet skriver vi bl.a. om en ”QUIZ” – og ”GÆT HVAD DET ER?”-aften på museet og på Den gamle Grænsekro i det kommende efterår for alle interesserede – med Frode Munksgaard som tovholder.

  Vi har nu fået tilsagn fra 4 rigtig muntre ”kendisser” om at stille op til tvekamp om genforeningshistorien i dette “Kanonarrangement” på museet og på Den gamle Grænsekro den 24.10.2012 (aften).

  Arbejdstitlen på arrangementet er indtil videre: BORGMESTERDYST – Haderslev mod Kolding (eller omvendt).

  Borgmester Jørn Pedersen, Kolding og museumsdirektør Poul Dedenroth-Schou, Museet på Koldinghus dyster mod borgmester Jens Chr. Gjesing, Haderslev og museumsinspektør Lennart Madsen, Haderslev Museum i en hyggelig og munter dyst (quiz) om Genforeningen – og i et gætteri om effekter fra samme tid. – Altsammen bundet festligt sammen af det kendte TV-ansigt Frode Munksgaard.

  Men meget mere herom senere. Dette blot for at vore museumsvenner kan få sat et rettidigt – og stort uflytteligt – X i kalenderen – den 24.oktober 2012.

  Husk også indvielsen af museets nye mediebalkon den 10. februar 2012 kl. 16:30 – 17:30. Alle støttemedlemmer og venner af museet er velkomne, som udmeldt tidligere.