• 4.Quizaften: STOR TAK

Udgivet den 26. oktober 2012

sender museets bestyrelse til:

Teatret Møllen, Haderslev – for lån af scene

Honningkagehuset for 4 flotte honningkagehjerter til panelet

Forfatter, advokat og suppleant i museets bestyrelse, Jonas Thygesen for 5 af hans bøger ”KUN LEGETØJ I DERES HÆNDER, som han sponserede

Jørgen Ibenfeldt – fotografering

AV-teknik, Haderslev – for teknik og elektronik u.b.

Den gamle Grænsekro – for husly og en god kaffeaftale

Pressen – for den flotte pressedækning

Sydbank Kolding/Haderslev og Danske Bank – for billetsalgsindsats

Vores dygtige pianist Bente Ibenfeldt og de 4 modige paneldeltagere

De bestyrelsesmedlemmer, som har givet en hånd med, så aftenen bare forløb planmæssigt..

Desuden alle de, som jeg ikke her blev nævnt

alle vore veloplagte tilhørere

– og så naturligvis fantastiske Frode Munksgaard, vores dygtige quiz-master, med tak for indsatsen – og de rigtig mange timer, han har brugt både solo – og sammen med os. Som eneste betingelse for at lege med, uden honorar, forlangte Frode Munksgaard, at der skulle være et pænt overskud til museet efterfølgende. Det har vi fået. Og mere til. Både i kroner og ører – men sandelig også i PR. Dertil en herlig aften. Vi har aldrig et øjeblik været i tvivl om, at Frode Munksgaard – sammen med de 2 borgmestre og 2 museumsinspektører – kunne og ville levere varen.

Tak for en aften, vi vil huske længe.